UPS

ENERGOINVEST SUE d.d. je ovlašteni ekskluzivni, jedini zastupnik i servisni centar kompanije Eaton Powerware za program UPS sistema za besprekidna napajanja na području Bosne i Hercegovine. Sa dugogodišnjim iskustvom od oko 30 godina u radu sa rezervnim napajanjima, na području UPS sistema je naša kompanija ostvarila značajne rezultate i postala lider u implementaciji i održavanju ovih uređaja.

Kompanija Eaton Powerware, jedan je od najvećih svjetskih proizvođača UPS sistema, sa tradicijom od preko 40 godina u proizvodnji ovih uređaja.

Zahvaljujući novim tehnologijama, Powerware permanentno uvodi nove modele sistema za besprekidno napajanje (UPS). Nova generacija ON LINE modela( dvostruka konverzija ) u poređenju sa nešto starijim modelima ili u poređenju sa većinom drugih modela na tržištu, ima značajne prednosti.

Eaton Powerware UPS sistemi rješavaju sve korisničke probleme sa napajanjem, osiguravajući čisto, besprekidno napajanje kritične opreme. Bilo da tražite UPS za upotrebu na području informatičkih tehnologija, telekomunikacija, automatizacije, zdravstva ili finansija, Eaton Powerware UPS modeli u rasponu od 300 VA do 625 kVA pružaju najkvalitetniju zaštitu Vaše opreme.


 

PROIZVODI